Reviews

Ringen met een verhaal
Samen met mijn vriendin wilden wij een paar bijzondere trouwringen. Ringen met een verhaal. Niet van die standaard gouden ringen met diamant. Nee, echt ringen met een persoonlijke dynamiek. Net als het leven of een relatie grillig, onvoorspelbaar, altijd anders en toch wederkerig. Dat mijn vriendin onmiskenbaar oud Keltische roots heeft, maakt de aantrekkingskracht voor onze trouwringen des te groter. Will heeft met dit oud-Keltisch design onze persoonlijke verwachtingen prachtig geraakt. Het feit dat ze van 19-karaats wit goud zijn gemaakt maakt onze ringen ook nog eens extra uniek in gebruikt materiaal. Wij zijn gelukkig en blij. Het voelt als een bezegeling van wat wij voor elkaar voelen. Nogmaals dank Will voor je advies, creativiteit en uitstekend werk.
Sandra&Theo

 

Netwerkster van het jaar - Vrouwennetwerk Rijnstreek
Edelsmit Will de Heij maakte deze ‘Netwerkster van het jaar’ speld speciaal voor mij en heeft daarbij ook een omschrijving gegeven hoe zij tot dit ontwerp gekomen is. Dankjewel voor de mooie woorden en dit schitterende sieraad.
Adrie den HertogZin In Webdesign

 

Trouwringen.

24 september 2017 waren wij exact 1/3 eeuw getrouwd en ter ere daarvan wilden wij elkaar graag Keltisch georiënteerde (trouw)ringen geven. Onze zoektocht op Google leidde al snel naar Will de Heij. Het maken van een afspraak ging probleemloos en tijdens het kennismakingsgesprek viel ons direct op dat Will heel goed luisterde naar wat wij wilden, zich heel goed kon verplaatsen in onze gedachten over de ringen en op basis daarvan met verschillende goede alternatieven kwam waaruit wij onze keuze konden maken. En het resultaat mag er zijn! Will heeft de Keltsche symbolen uitstekend verwerkt in onze ringen en verder ook laten zien dat zij gewoon een vakvrouw is. Wij zijn er heel erg blij mee.

-Anita en Albert van Kampen.