Trouwringen

Bijzondere trouwringen. Ringen met een verhaal. Ringen met een persoonlijke dynamiek.

Trouwringen met een uniek karakter

Keltische trouwringen

De trouwringen geven slechts een impressie van de materiaalkeuzes en vormgeving die mogelijk zijn.
Veelal geeft de bestaande collectie inspiratie voor een ontwerp.
Onderstaande ringen zijn zowel uit de bestaande collectie gekozen, aangepaste ringen, alsook eenmalig vervaardigde ringen, geheel naar wens.
Uitvoeringen in andere materialen dan hieronder getoond is altijd mogelijk
Uiteindelijk wordt het altijd een unieke ring die de bijzondere gebeurtenis van het trouwen zal gaan vertegenwoordigen.

Astrologie trouwringen

Op het moment van geboorte staan de Zon (het Sterrenbeeld) de Maan en de Ascendant ieder in een teken van de Dierenriem. Deze belangrijke en unieke ingrediënten van uw geboorte-horoscoop kunnen worden verwerkt in sieraden zoals in ringen of een hanger.
Zo ontstaat voor u een uniek, persoonlijk sieraad met daarin de combinatie van uw geboorte-horoscoopgegevens verwerkt.
Indien u niet weet wat uw Sterrenbeeld is, of waar de Maan en Ascendant in uw geboortehoroscoop staan, dan kan ik daar, middels een astroloog, voor zorgen.

Wij waren exact 1/3 eeuw getrouwd en ter ere daarvan wilden wij elkaar graag Keltisch georiënteerde (trouw)ringen geven. Onze zoektocht op Google leidde al snel naar Will de Heij. Het maken van een afspraak ging probleemloos en tijdens het kennismakingsgesprek viel ons direct op dat Will heel goed luisterde naar wat wij wilden, zich heel goed kon verplaatsen in onze gedachten over de ringen en op basis daarvan met verschillende goede alternatieven kwam waaruit wij onze keuze konden maken. En het resultaat mag er zijn! Will heeft de Keltische symbolen uitstekend verwerkt in onze ringen en verder ook laten zien dat zij gewoon een vakvrouw is. Wij zijn er heel erg blij mee.

Anita en Albert van Kampen